Nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:
 

Eloquentia

De Eloquentie is een door ontwikkeling van ons open dipole concept zoals de Solidus die wij in december 2010 hebben geïntroduceerd.

De uitdaging was om het laag goed te laten aansluiten bij het karakter van een open dipole anderzijds om de dynamiek van PA weergave,wat zo kenmerkend is bij live muziek, te combineren met details en ruimtelijkheid van de high-end weergave. Uit de vele reacties die wij hebben ontvangen blijkt dat we deze doelstellingen hebben weten te realiseren en nodigen wij u gaarne uit dit zelf vast te stellen in onze luisterruimte.

Eloquentia

 

 

 

 

 

 

 

 

De Eloquentia is een hybride 3-weg systeem (op dit moment niet in de luister ruimte aanwezig)

Voor de weergave van het midden gebied is een 8 inch SA 802 in een open baffle

De constructie wordt door 25mm RVS buizen gedragen welke op sound-care spikes staan.

Een gemodificeerde AMT de beyma TP150 welke het hoog voor zijn rekening neemt,is ondergebracht in een uit één stuk massief Corian behuizing, CNC gefreesd.Voor het laag is 8 inch driver in een compacte Transmissielijn behuizing toegepast.

Afmetingen zijn:

  • hoogte 120 cm
  • breedte 27 cm
  • diepte 38 cm

verkrijgbaar in diverse RAL-kleuren

Voor de weergave van het midden gebied is een driver de SA 802 in een open baffle toegepast die uit één stuk massief hout van circa 45 mm d.m.v. CNC is uit gefreesd

De filtering van de Eloquentia is verkrijgbaar in 2 varianten (op dit moment):

Actief filtering en versterking voor het laag, en passief gefilterd midden/hoog, de aansturing kan dan verzorgd worden door bijvoorbeeld eigen hoogwaardige (buizen) versterker.

  • Volledig actief, met de mini-dsp en 6-kanaals eindversterker
  • Volledig passief  (volgt later).

Vanzelfsprekend levert Speakerkits de Eloquentia  ook volledig gemonteerd, afgeregeld en hoogwaardige afwerking . De laag behuizing is standaard afgewerkt in SA Black Protexture.

Het afneembaar front voor de laagbehuizing, het baffle voor midden weergave en de Corian behuizing voor de AMT tweeter kan in overleg met de klant in diverse ral kleuren geleverd worden.

Richtprijs kit                         : 4975,–

Richtprijs volledig gebouwd: 7975,–

Voor specifieke informatie m.b.t. diverse opties, prijzen en voorwaarden kunt u het beste even telefonisch contact opnemen: 078-64139190 of even per mail: info@speakerkits.nl

 

22:54 - Geplaatst door Peter

Nieuwe ontwerpen

Eloquentia

Eloquentia

Andante

Andante

Mini Nassac

Mini Nassac

Nizam

Nizam

Nassac Discovery

Nassac Discovery